Beste Liverpool FC vrienden,

Over het resultaat van de wedstrijd van gisteren gaan we het maar niet hebben. Met 62 punten uit 37 wedstrijden staan The Reds nog steeds op een vijfde plaats in de premier league die recht geeft op Europees voetbal, ze hebben het in eigen hand en bij een overwinning volgende week is de vijfde plaats een zekerheid.

Naast het voetbal was gisteren iets veel belangrijkers dat centraal stond. Steven Gerrard, de captain van de ploeg van trainer Brendan Rodgers speelde gisteren zijn laatste thuiswedstrijd voor The Reds. The Dutch Branch was er natuurlijk bij (zie de collage onderaan deze post). Na de wedstrijd dronken enkele leden nog een pint met enkele oud voetballers van Liverpool zoals Jamie Carragher.

Na zeventien jaar en 708 wedstrijden voor Liverpool FC, gaat de 34-jarige Red Machine zijn geluk in Amerika beproeven bij LA Galaxy. Kampioen is hij nooit geworden, maar vele nationale en internationale prijzen won hij wel met Liverpool. Zie hieronder zijn indrukwekkende prijzenkast na 17 jaar Liverpool.

Door zijn geweldige inzet, loepzuivere schot en een conditie waar geen eind aan komt is Gerrard al jaren een captain in hart en nieren, die zo vaak zo ontzettend belangrijk is geweest voor The Reds. Deze video neemt u mee op een reis door de carrière van Gerrard.

YNWA,

The Dutch Branch