Beste Liverpool vrienden,

We staan voor het begin van een nieuw seizoen. Bij ons begint het bloed alweer sneller te stromen en de zenuwen beginnen echt weer te komen. Na al die jaren Dutch Branch, willen we dit jaar graag te weten komen welke fan de meeste kennis heeft van The Reds. Om hier achter te komen hebben we in samenwerking met FootballKings “The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz” in het leven geroepen.

Wat moet je doen om mee te doen met de quiz?
Voor het begin van iedere speelronde in het seizoen 2014/2015 zal er op de site van The Dutch Branch een Liverpool FC vraag komen te staan. Gedurende het seizoen dien je in een Word bestand bij te houden wat het antwoord op de vraag is voor die betreffende speelronde.

Wat moet ik doen na de laatste speelronde en wat kan ik winnen?
Aan het eind van het seizoen als alle speelrondes voorbij zijn, dan mail je het Word bestand met daarin al je antwoorden naar dutchbranch@hotmail.com. De deelnemer die de meeste vragen goed heeft wint een prachtig Liverpool FC wedstrijdshirt en gaat ervandoor met nog veel belangrijker natuurlijk; de titel “Grootste Liverpool FC kenner 2014/2015”.

Om even warm te draaien zullen we de eerste speelrondes redelijk makkelijke vragen stellen, maar gaandeweg het seizoen zullen we dit niveau flink op gaan krikken en zul je de hersens echt moeten laten kraken, dat beloven wij je.

The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz is powered by:

Speelronde 1
Zondag 17 augustus, Liverpool FC – Southampton FC

Voor Liverpool FC staat op zondag 17 augustus de openingswedstrijd van het Premier League seizoen 2014/2015 op het programma tegen Southampton FC. De gebroeders Koeman zijn sinds deze zomer het trainersduo bij ‘The Saints’, en zij moeten er voor zorgen dat de prima resultaten op het hoogste niveau van Engeland van het voorbije seizoen geen incident zijn.

Vraag: Welke 3 spelers werden deze zomer door Liverpool FC overgenomen van Southampton FC?

Wij wensen je dit seizoen veel succes met het beantwoorden van de quiz vragen!

YNWA

The Dutch Branch