Beste Liverpool FC vrienden,

Bij deze willen wij jullie ook nog op de hoogte stellen van een aantal wijziging in het speelschema van The Reds. De wedstrijden thuis tegen Arsenal, Everton en Manchester City zijn verplaatst: Arsenal stond voor dinsdag 12 januari 2016 in de planning, maar is verplaatst naar woensdag 13 januari 2016. Everton stond gepland op zaterdag 27 februari 2016, maar is verplaatst naar zondag 28 februari 2016. En tot slot is de wedstrijd tegen Manchester City verplaatst van dinsdag 1 maart 2016 naar woensdag 2 maart 2016.

Wij vinden het erg vervelend dat de mutaties in het wedstrijdschema zich voordoen, maar helaas kunnen wij hier niets aan doen. Wij hopen daarom ook op uw begrip. Wacht niet te lang en onderneem zo snel mogelijk actie als u uw vlucht- of hotelboeking moet wijzigen.

Per airline verschilt het wanneer er omgeboekt of geannuleerd kan worden, maar omdat het merendeel van onze leden naar Liverpool vliegt met easyJet hebben we een deel van de voorwaarden van easyJet even voor u op een rij gezet. U kunt ze hier bekijken.

Voor vragen over het annuleren of omboeken van vluchten dient u contact op te nemen met de klantenservice van de airline waar u uw vliegticket naar Liverpool, heeft geboekt.

YNWA,

The Dutch Branch