Beste Liverpool supporters,

Het voetbal seizoen gaat in augustus weer beginnen en vanaf nu is het dan ook weer mogelijk om kaarten te bestellen voor thuiswedstrijden van Liverpool FC voor het seizoen 2017/2018.

LET OP!!! Leden van the Dutch Branch krijgen voorrang op niet leden die lid willen worden en naar een wedstrijd willen gaan.
Verder hanteren we een ‘Wie het eerst komt, wie het eerst maalt systeem’. Boek dus snel je arrangement bij ons.

The Dutch Branch is helaas doordat het 4 sterrenhotel hogere prijzen voor ons is gaan hanteren genoodzaakt, om onze eigen prijzen voor het 4 sterren arrangement te verhogen ten opzichte van het vorige seizoen. 

Hieronder het nieuwe overzicht van de opties die wij u kunnen aanbieden.

Optie 1.

4 sterren hotel in het centrum van Liverpool.

2 overnachtingen € 345,- pp
1 overnachting € 270,- pp

Optie 2.

2 sterren hotel in Liverpool.

2 overnachtingen € 275,- pp
1 overnachting € 195,- pp

Bij beide opties wordt u opgehaald vanaf het vliegveld en naar het hotel gebracht. Tevens wordt u op de wedstrijddag kosteloos naar het stadion gebracht doormiddel van een taxi.

Lees meer hierover op onze voetbalreis Liverpool pagina

*Wij willen u erop attenderen dat The Dutch Branch niet verantwoordelijk kan worden gesteld voor eventuele mutaties in wedstrijdschema’s. Het kan wel eens voorkomen dat een wedstrijd omwille van tv-rechten of successen van Liverpool FC of zijn tegenstanders in bekerwedstrijden word verplaatst naar een vroeger of later tijdstip. Als deze tijden niet geheel aansluiten op uw vlucht, dan zult u deze moeten laten aanpassen. Voor eventuele extra kosten die gemaakt worden kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld. We retourneren geen geld als het niet onze schuld is. Wij raden u in ieder geval aan om een annuleringsverzekering af te sluiten bij het boeken van uw vliegticket.

“You know who we are, The Dutch Branch, YNWA”

The Dutch Branch