Allereerst willen wij u bedanken voor het lid worden en het boeken van uw voetbalreis naar Liverpool via The Dutch Branch. U gaat binnenkort een spectaculaire ervaring opdoen die u zich nog lang zult heugen. U zult getuigen zijn van een wedstrijd van de mooiste club van de wereld in het mooiste stadion ter wereld waar werkelijk alles voetbal ademt.

Wij merken dat als er geboekt is dat er dan nog veel vragen zijn. Op deze pagina zullen wij u stap voor stap uitleggen wat er gebeurt nadat u bij The Dutch Branch uw voetbalreis naar Liverpool geboekt heeft.

Richting Anfield Road

Let op, de plastic Liverpool FC Members Card moet na afloop van de wedstrijd weer worden afgegeven bij de receptie van het hotel, wij halen hem daar weer op). Verliest u één of meerdere Liverpool FC Members Cards, dan kost u dat €100 per card. Zorg dus dat u geen card verliest en berg hem dus goed op. Naast uw Liverpool FC Members Cards krijgt u ook een geprint overzicht waar uw zitplaatsen zijn.

We geven even een voorbeeld voor als u met vier personen naar een wedstrijd van Liverpool gaat. U krijgt dan tijdens het inchecken vier Liverpool FC Members Cards en een geprint overzicht waar de rijen, stoelnummers en de bijbehorende namen op staan. Dat ziet er dan ongeveer zo uit:

Main Stand – Block MW

10551435 – Row 19, Seat 34: naam The Dutch Branch lid 1
10551424 – Row 19, Seat 35: naam The Dutch Branch lid 2
10551418 – Row 19, Seat 36: naam The Dutch Branch lid 3
10541671 – Row 19, Seat 37: naam The Dutch Branch lid 4

Op de dag van de wedstrijd krijgt u van The Dutch Branch een pint aangeboden.