Een voetbalreis naar Liverpool FC is over het algemeen erg prijzig. Bij diverse voetbalreis aanbieders betaald u al snel rond de €600 á €700 voor een voetbalreis met twee overnachtingen in een hotel in Liverpool. Bij The Dutch Branch zult u dit soort bedragen nooit betalen. Voetbalreizen naar Liverpool verkopen wij namelijk niet voor commerciële doeleinden, het is namelijk onze missie om Liverpool FC in Nederland te promoten en om u voor een goede prijs een onvergetelijke ervaring te geven waar u kennis maakt, met de mooiste voetbalclub van de wereld.

Liverpool voetbalreis boeken

The Dutch Branch organiseert voetbalreizen naar Premier League thuiswedstrijden van Liverpool FC. De reserveringen kunnen per heden gedaan worden. Dus boek snel, want het zou zonde zijn als u te laat bent en het mooiste wat Liverpool te bieden heeft mist tijdens uw verblijf in Liverpool. De betaling van de Liverpool voetbalreis zal gedaan moeten worden op ABN rek. nummer: NL60ABNA0492463921, u ontvangt uiteraard een bewijs van betaling van ons, wanneer u een wedstrijd bij ons heeft geboekt.

Voor het seizoen 2022/2023 heeft The Dutch Branch mooie deals kunnen maken met een twee en een drie sterren hotel. Daardoor kunnen wij u ook dit seizoen weer mooie voetbalreizen naar Liverpool aanbieden. U kunt kiezen voor het uitstekende 2 sterren hotel in Wavertree of een 3 sterren hotel nabij het centrum van Liverpool. Het is een stijlvol hotel met zeer nette kamers. De kamers zijn voorzien van flat-screen satelliet televisies.

                               Twee sterren hotel 

Mocht u minder waarde hechten aan luxe en het niet erg vinden als uw hotel niet midden in het centrum van Liverpool ligt, maar op de rand (maximaal 10 minuten met de taxi vanaf het centrum of via treinstation Liverpool Wavertree 10 minuten lopen) van het centrum? Dan kunt u  gebruik maken van het 2 sterren hotel arrangement. Dit hotel beschikt over simpele maar nette kamers, een eigen bar en ontbijtruimte. Het personeel is heel gastvrij en behulpzaam.

                             Drie sterren hotel


*Wij willen u erop attenderen dat The Dutch Branch niet verantwoordelijk kan worden gesteld voor eventuele mutaties in wedstrijdschema’s. Het kan wel eens voorkomen dat een wedstrijd omwille van tv-rechten of successen van Liverpool FC of zijn tegenstanders in bekerwedstrijden word verplaatst naar een vroeger of later tijdstip. Als deze tijden niet geheel aansluiten op uw vlucht, dan zult u deze moeten laten aanpassen. Voor eventuele extra kosten die gemaakt worden kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld. We retourneren geen geld als het niet onze schuld is. Wij raden u in ieder geval aan om een annuleringsverzekering af te sluiten bij het boeken van uw vliegticket.

Arrangementen inclusief tickets reserveren?

Ga naar het contactformulier om uw lidmaatschap aan te vragen en uw wedstrijd voorkeur door te geven. U zult dan bericht krijgen of er beschikbaarheid is en of u kaarten kunt krijgen.

Korting deals voor leden van The Dutch Branch

Als lid van de beste Liverpool FC Supporters Club van Nederland profiteert u ook van aantrekkelijke kortingen. Lees hier meer over korting deals voor leden van The Dutch Branch.

The Dutch Branch is een door Liverpool F.C. officiële erkende supportersclub. Op deze pagina van Liverpool F.C. is dit ook terug te vinden.

KVK nummer: 30242534

Stichting Liverpool Supporters Club Afdeling Nederland – gevestigd te Bilthoven

Voorzitter stichting: Mike Kennedy

Webmaster: Tristan de Vassy