Voor het nieuwe seizoen heeft de Dutch Branch een mooie deal kunnen sluiten met een
4 sterren hotel in het midden van het centrum.Daardoor kunnen wij u een mooi
totaal pakket aanbieden dat bestaat uit: Wedstrijd kaartje,Taxi vanaf het
vliegveld naar het 4 sterren hotel incl. 2 overnachtingen met ontbijt.Dat alles
voor maar €275,-

Ook kunt u nog steeds gebruik maken van het 2 sterren hotel en ook daarvoor hebben
we een totaal pakket dat bestaat uit: Wedstrijd kaartje,Taxi vanaf het
vliegveld naar het 2 sterren hotel incl. 2 overnachtingen met ontbijt voor
€235,-

Als extra service kunnen wij ook de beste restaurants met korting voor u reserveren.

De Dutch Branch organiseert voetbalreizen en kaartjes voor de volgende wedstrijden. De reserveringen  kunnen per heden gedaan worden, dus boek snel!! Want het zou zonden zijn als je te laat bent.

Liverpool’s 2013-14 wedstrijdschema tot aan de December:

AUGUST

17 Stoke City (H) Uitverkocht!!
31 Manchester United (H) Nog enkele kaarten beschikbaar!!

SEPTEMBER
21 Southampton (H)

OCTOBER

5 Crystal Palace (H)
26 West Bromwich Albion (H)

NOVEMBER

9 Fulham (H) Uitverkocht

DECEMBER

3 Norwich City (H)
7 West Ham (H)
21 Cardiff City (H)

Om plaatsen voor een van de bovenstaande wedstrijden te reserveren stuurt u ons alstublieft een email via ons contact formulier. Betaling gaan naar de club rekening 4924.63.921 t.n.v. Stichting Liverpool Supporters Afdeling Nederland. De rekening is ABN-AMRO te Bilthoven. Vergeet alstublieft niet om uw volledige naam, adres en de betreffende wedstrijd te vermelden bij het overboeken. Volledige betaling dient bij reservering voldaan te worden.

Onthoud: Alle personen die mee willen dienen lid te zijn van de Dutch Branch!

Als u de goedkoopste vluchten wenst,adviseren wij u om zo vroeg mogelijk te boeken. Dit kan met www.easyjet.com deze is goedkoop, en de moeite waard om te bekijken.

 

Lidmaatschap van LFCSC-The Dutch Branch:

Indien u lid wil worden van de ” The Dutch Branch” maakt u 40 euro{per seizoen} over op bankrekeningnummer 4924.63.921 ten name van stichting Liverpool supporters afdeling Nederland. Vergeet niet als betalingskenmerk uw Achternaam, postcode en huisnummer te vermelden. Om plaatsen voor een van de bovenstaande wedstrijden te reserveren stuurt u ons alstublieft een email via ons contact formulier. Alle betalingen voor reizen naar Anfied dienen ook naar deze rekening overgemaakt te worden.

Belangrijk: Onthoud alstublieft uw volledige naam, adres en betreffende wedstrijd te vermelden als referentie bij het betalen. Volledige betaling dient voldaan te worden ten tijde van de reservering. Vergeet alstublieft niet om €40 per persoon voor uw Dutch Branch lidmaatschap bovenop het bedrag te doen indien u nog geen lid bent.

Let op: U betaalt eenmalig 40 euro om lid te worden van The Dutch Branch, dit bedrag betaald u tegelijk bij het betalen van de eerste wedstrijd, bij alle hierna te bezoeken wedstrijden van “The Reds” hoeft dit bedrag uiteraard niet meer betaald te worden, immers bent u dan al lid

* Wij willen u erop attenderen dat The Dutch Branch niet verantwoordelijk kan worden gesteld voor eventuele mutaties in wedstrijdschema’s. Het kan wel eens voorkomen dat een wedstrijd omwille van tv-rechten word verplaatst naar een vroeger of later tijdstip. Als deze tijden niet geheel aansluiten bij uw vlucht zult u deze moeten laten aanpassen echter voor eventuele kosten kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld. We retouren geen geld als het niet onze schuld is.* Alle wedstrijden kunnen worden verplaats wegens tv rechten.De Ducth Branch kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele extra kosten en terug betaling van tickets en hotel.