Na de eerste 6 speelrondes gemist te hebben, was Suarez zondag weer terug bij “The Reds” en dat was te merken ook! In het Stadium of Light wees hij met twee doelpunten en goed spel Liverpool de weg naar de belangrijke winst!

De levensgevaarlijke Uruguayaan die een goed koppel vormde met collega spits Sturridge bracht Liverpool terug aan de top van Premier League. Na de winst van zondag staat Liverpool op een gedeelde tweede plaats met Tottenham Hotspurs.

Liverpool kwam in de eerste helft op een 0-1 voorsprong. Op aangeven van Steven Gerrard leek Daniel Sturridge (met de hand) Sunderland doelman Westwood te passeren, echter werd dit anders beoordeeld door scheidsrechter Howard Webb. Na de 0-1 van Sturridge wist Luis Suarez zijn rentree in de Premier League (na een lange schorsing) extra glans te geven met een doelpunt in de 36e minuut.

De Italiaanse middenvelder van Sunderland, Emanuele Giaccherini bracht de spanning helemaal terug in de wedstrijd, door in de 52e minuut de 1-2 te maken. Echter bleek dit niet genoeg voor Sunderland, want het was weer Luis Suarez die in de 89e minuut (dit keer op aangeven van Sturridge) de buit definitief binnenhaalde voor Liverpool.

Laten we hopen dat “The Reds” deze lijn kunnen doorzetten en dat we 5 oktober ook tegen Crystal Palace de drie punten pakken. Diverse leden van The Dutch Branch zullen ook op 5 oktober aanwezig zijn om “The Reds” aan te moedigen.

Lijkt het u ook leuk om een keer een wedstrijd op het prachtige Anfield Road bij te wonen en het clublied “You’ll Never Walk Alone” uit volle borst mee te zingen? Dat kan!

Arrangementen inclusief tickets reserveren?

Lees hier meer hoe u complete Liverpool arrangementen met tickets voor de wedstrijd kunt reserveren.

Let op: Wacht niet te lang, want het zou toch zonde zijn als u tijdens uw bezoek aan Liverpool het mooiste wat Liverpool te bieden heeft zou missen, toch?