Beste Liverpool FC vrienden,

De leden van The Dutch Branch zitten goed in hun vel de laatste weken. The Reds draaien weer op volle toeren en lijken niet meer te stoppen. Laten we hopen dat ze ook Manchester City over de knie kunnen leggen dit weekend.

Liverpool wist afgelopen zondag alweer te winnen en zijn nu al 10 competitiewedstrijden ongeslagen. The Reds doen weer volop mee om de plekken die aan het eind van het seizoen recht geven op plaatsing voor de Champions League. Het vooraf als lastig bestempelde uitduel met The Saints van trainer Ronald Koeman, werd uiteindelijk met maar liefst 0-2 gewonnen. Door de belangrijke overwinning klimmen The Reds naar de zesde plaats en is het gat met de nummer drie Arsenal nog maar drie punten.

De man in vorm is zonder twijfel de Braziliaanse balkunstenaar Philippe Coutinho. Al direct na het eerste fluitsignaal in de derde minuut zorgde hij al voor het hoogtepunt van de wedstrijd. Hij haalde van grote afstand hard uit en zag zijn schot onderkant lat in het doel gaan. Ver in de tweede helft in de 73e minuut maakte Raheem Sterling de 0-2, hij profiteerde van het zwakke verdedigen van Southampton en schoot raak.

Op naar die derde plek, zodat we volgend jaar weer op het hoogste niveau een greep kunnen gaan doen naar de Cup met de grote oren.

YNWA,

The Dutch Branch