Beste Liverpool FC vrienden,

Wordt Southampton FC na Arsenal FC (2-2), Burnley FC (0-1), Swansea City (4-1), Leicester City (2-2), Sunderland AFC (0-1), Aston Villa (0-2), West Ham United (2-0), Everton FC (0-0) en Tottenham Hotspur (3-2) de tiende club waartegen The Reds ongeslagen blijven?

De ploeg van trainer Brendan Rodgers staat inmiddels met 42 punten op een zevende plaats. Echter kunnen The Reds bij een overwinning op Southampton FC definitief aansluiten bij de subtop van de Premier League. Clubs als Arsenal FC en Manchester United kunnen bij een overwinning op The Saints op respectievelijk drie en twee punten komen te staan. En dan is plaatsing voor Champions League zomaar weer mogelijk.

Ondanks de perikelen rondom bad boy Balotelli staat er weer een scherp team met creatieve goede spelers op het veld die het verschil kunnen maken voor Liverpool FC. Wij van The Dutch Branch hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we tegen The Saints van trainer Ronald Koeman een overwinning kunnen boeken. Morgen om 17:15 wordt er afgetrapt met waarschijnlijk Mario Balotelli op de bank en Daniel Sturridge in de spits. Mocht Liverpool een penalty krijgen en Balotelli zit nog op de bank, dan weten we in ieder geval zeker dat Jordan Henderson hem wel neemt.

YNWA,

The Dutch Branch