Beste Liverpool FC vrienden,

Op 9 december 2013 is Joe Corrigan alweer 3 jaar uit ons midden. Joe was geliefd bij iedereen en iedereen was geliefd bij Joe. Een van de grootste Liverpool fans en mede oprichter van de Liverpool FC Supporters Club The Dutch Branch, verdween 3 jaar geleden plotsklaps uit ons leven. Joe was een groots supporter van “The Reds”, maar bovenal was Joe een ontzettend goed, gezellig en betrouwbaar mens die nog vol levenslust zat.

Om Joe te eren organiseert The Dutch Branch op 7 december 2013 direct na de wedstrijd tegen West Ham United een kroegentocht door Liverpool. Iedereen die Joe deze avond wilt eren is welkom en kan bij ons aansluiten om te proosten op een bijzonder mens die ons helaas te vroeg heeft moeten verlaten.

Na de wedstrijd tegen West Ham United op 7 december verzamelen we in café ” The Albert”. Dit café ligt pal naast Anfield Road aan de kant van de beroemde “The  Kop” tribune. Vanuit The Dutch Branch huren we een mini bus die ons veilig van het stadion naar het centrum van Liverpool kan brengen.

Wij hebben er al zin in en we hopen jij ook. Proost je mee op 7 december?

The Dutch Branch