Super Mario, De Zwarte Vuurpijl, The Golden Boy het Enfant terrible. Zomaar een paar bijnamen van de opvolger van Luis Suarez die naar Barcelona vertrok. Mario Balotelli moet de Uruguayaanse spits doen vergeten. En dan niet door de vreemde streken van de Uruguyaan voort te zetten, maar vooral door zijn doelpunten en assists productie voort te zetten

Vanavond in de wedstrijd tegen Balotelli’s oude club Manchester City kan hij daar nog niet mee beginnen, daarvoor hadden Liverpool en AC Milan de transfer vrijdag vóór de middag al af moeten ronden. Dit lukte helaas niet doordat de laatste puntjes op de i wat langer duurde dan verwacht. Liverpool betaalt ongeveer twintig miljoen euro voor de Italiaan en de fans van The Reds verwelkomde hun nieuwe spits met een lied waar iedereen wel even om moet lachen, zelfs Balotelli zelf. Mocht je de tekst niet verstaan, dan kun je hier de tekst even rustig doornemen.

“Oh Balotelli he’s a striker…
He’s good at darts.
He’s allergic to grass,
but when he plays he’s fucking class.
Drives round Moss Side
with a wallet full of cash,
Can’t put on his vest
But when he does he is the best.
Goes into schools,
tells teachers all the rules.
Sets fire to his gaff
with rockets from his bath.
Doesn’t give a fuck,
‘cause he did it for a laugh,
Runs back to his house
For a suitcase full of cash,
Oh Balotelli …”

Naast het lied over Balotelli was er ook een Red fan die Balotelli een “warm” welkom heten middels een zeer “coole” actie bij aankomst van de Italiaan in Liverpool. The Dutch Branch hoopt dat het verblijf van Super Mario net zo spectaculair is als zijn onthaal.