Beste Liverpool FC vrienden,

Ik ben Kaya, ik ben 13 jaar

Ik heb een uiterst zeldzame spierziekte genaamd Limb Girdle type 2D, Deze ziekte zorgt ervoor dat ik heel snel moe word en mijn spieren worden afgebroken. Vrienden hebben de afgelopen jaren voor mij verschillende wandeltochten gelopen, zo kon ik elk jaar naar de artsen in Amerika.

Nu denkt u misschien ‘oh arme jongen,’ maar ik kan genezen worden. Ik mag meedoen aan een trial om mijn spierziekte stop te zetten. Daarvoor ga ik eind april naar OHIO. Eenmaal in de trial moeten we eerst 3-5 maanden naar Amerika en dan na 45 dagen, 90 dagen en dan elk half jaar. Onze plaatselijke supermarkt de Plus heeft een statesgeldaktie lopen. De school van mijn zus gaat een paasmarkt organiseren.

Als vele mensen een euro geven dan worden mijn spiercellen gerepareerd en kan ik gewoon kinderen krijgen die ook geen spierziekte hebben. Ik wil heel graag voor alle kids met LGMD2D een gewone toekomst mogelijk maken!

Dit wordt de geneeskunde van de toekomst, DNA reapareren.

Helpt u mee? Klik dan hier.

Kaya Leijenhorst