Beste Liverpool FC vrienden,

Na het 2-3 spektakel tegen QPR en het verlies in de Champions League tegen Real Madrid. Is het nu weer eens tijd voor een mooie overwinning op Hull City. Bij een overwinning krijgen we echt de top van de premier league weer in het zicht. Een overwinning moet mogelijk zijn thuis op Anfield tegen het minder geachte Hull City. Het is de negende speelronde en dat betekent dus ook de negende vraag van de “The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz” van het seizoen 2014/2015. De vraag gaat over een van onze oud gediende.

Wat moet je doen om mee te doen met de quiz?
Voor het begin van iedere speelronde in het seizoen 2014/2015 zal er op de site van The Dutch Branch een Liverpool FC vraag komen te staan. Gedurende het seizoen dien je in een Word bestand bij te houden wat het antwoord op de vraag is voor die betreffende speelronde.

Wat moet ik doen na de laatste speelronde en wat kan ik winnen?
Aan het eind van het seizoen als alle speelrondes voorbij zijn, dan mail je het Word bestand met daarin al je antwoorden naar dutchbranch@hotmail.com. De deelnemer die de meeste vragen goed heeft wint een prachtig Liverpool FC wedstrijdshirt en gaat ervandoor met nog veel belangrijker natuurlijk; de titel “Grootste Liverpool FC kenner 2014/2015”.

The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz is powered by:

Zaterdag 25 oktober, Liverpool FC – Hull City

Vraag: Van wie is dit spelerspaspoort:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij wensen je dit seizoen veel succes met het beantwoorden van de quiz vragen!

YNWA

The Dutch Branch