Beste Liverpool FC vrienden,

Na de 2-1 overwinning op West Bromwich Albion hopen we de stijgende lijn weer in te zetten om snel weer aansluiting te vinden bij de top van de premier league. De achtste vraag van de “The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz” van het seizoen 2014/2015 gaat over een van onze trainers uit het verleden.

Wat moet je doen om mee te doen met de quiz?
Voor het begin van iedere speelronde in het seizoen 2014/2015 zal er op de site van The Dutch Branch een Liverpool FC vraag komen te staan. Gedurende het seizoen dien je in een Word bestand bij te houden wat het antwoord op de vraag is voor die betreffende speelronde.

Wat moet ik doen na de laatste speelronde en wat kan ik winnen?
Aan het eind van het seizoen als alle speelrondes voorbij zijn, dan mail je het Word bestand met daarin al je antwoorden naar dutchbranch@hotmail.com. De deelnemer die de meeste vragen goed heeft wint een prachtig Liverpool FC wedstrijdshirt en gaat ervandoor met nog veel belangrijker natuurlijk; de titel “Grootste Liverpool FC kenner 2014/2015”.

The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz is powered by:

Zondag 19 oktober, Queens Park Rangers – Liverpool FC

Vraag: Welke voormalig Liverpool FC speler, die maar 6 competitiewedstrijden miste in zijn 11 jaar bij Liverpool, staat op de afgebeelde foto?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij wensen je dit seizoen veel succes met het beantwoorden van de quiz vragen!

YNWA

The Dutch Branch