Beste Liverpool FC vrienden,

Eindelijk weer een overwinning voor The Reds. Daar zijn we blij mee bij The Dutch Branch. Tegen West Bromwich Albion werd op Anfield met 2-1 gewonnen. Voor The Reds scoorde Adam Lallana en Jordan Henderson. Voor West Bromwich Albion scoorde Saido Berahino uit een penalty tegen. De zevende vraag van de “The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz” van het seizoen 2014/2015 gaat over onze trainers uit het verleden.

Wat moet je doen om mee te doen met de quiz?
Voor het begin van iedere speelronde in het seizoen 2014/2015 zal er op de site van The Dutch Branch een Liverpool FC vraag komen te staan. Gedurende het seizoen dien je in een Word bestand bij te houden wat het antwoord op de vraag is voor die betreffende speelronde.

Wat moet ik doen na de laatste speelronde en wat kan ik winnen?
Aan het eind van het seizoen als alle speelrondes voorbij zijn, dan mail je het Word bestand met daarin al je antwoorden naar dutchbranch@hotmail.com. De deelnemer die de meeste vragen goed heeft wint een prachtig Liverpool FC wedstrijdshirt en gaat ervandoor met nog veel belangrijker natuurlijk; de titel “Grootste Liverpool FC kenner 2014/2015”.

Om even warm te draaien zullen we de eerste speelrondes redelijk makkelijke vragen stellen, maar gaandeweg het seizoen zullen we dit niveau flink op gaan krikken en zul je de hersens echt moeten laten kraken, dat beloven wij je.

The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz is powered by:

Zaterdag 4 oktober, Liverpool FC – West Bromwich Albion

De 41-jarige Brendan Rodgers, afkomstig uit het Noord-Ierse Carnlough, is vanaf het seizoen 2012/2013 hoofdtrainer bij Liverpool FC. Op 20-jarige leeftijd werd Rodgers door een ernstige knie blessure gedwongen om een punt te zetten achter zijn carrière als profvoetballer. Vanaf 2008 is hij als trainer onder andere actief geweest bij Reading en Swansea City.

Vraag: Wie zijn, in de rijke historie van Liverpool FC, de twee hoofdtrainers die niet afkomstig waren/zijn uit Engeland, Schotland of (Noord) Ierland?

Wij wensen je dit seizoen veel succes met het beantwoorden van de quiz vragen!

YNWA

The Dutch Branch