Beste Liverpool FC vrienden,

Helaas duurde de Merseyside derby gisteren een paar minuten te lang. De zesde vraag van de “The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz” van het seizoen 2014/2015 gaat over de derby. Het 1-1 gelijkspel betekent helaas maar 1 puntje en is de top van de premier league nog een eind weg.

Wat moet je doen om mee te doen met de quiz?
Voor het begin van iedere speelronde in het seizoen 2014/2015 zal er op de site van The Dutch Branch een Liverpool FC vraag komen te staan. Gedurende het seizoen dien je in een Word bestand bij te houden wat het antwoord op de vraag is voor die betreffende speelronde.

Wat moet ik doen na de laatste speelronde en wat kan ik winnen?
Aan het eind van het seizoen als alle speelrondes voorbij zijn, dan mail je het Word bestand met daarin al je antwoorden naar dutchbranch@hotmail.com. De deelnemer die de meeste vragen goed heeft wint een prachtig Liverpool FC wedstrijdshirt en gaat ervandoor met nog veel belangrijker natuurlijk; de titel “Grootste Liverpool FC kenner 2014/2015”.

Om even warm te draaien zullen we de eerste speelrondes redelijk makkelijke vragen stellen, maar gaandeweg het seizoen zullen we dit niveau flink op gaan krikken en zul je de hersens echt moeten laten kraken, dat beloven wij je.

The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz is powered by:

Speelronde 6, Zaterdag 27 september, Liverpool FC – Everton

De Merseyside Derby is misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het jaar. ‘De vriendelijke derby’ tegen aartsrivaal Everton werd al ruim 200 keer gespeeld. Neville Southall speelde deze derby het vaakst en Ian Rush is degene die het vaakst heeft gescoord in deze derby.

Vraag: Welke Nederlander is ooit zowel actief geweest in het 1e elftal van Liverpool als in het 1e elftal van Everton?

Wij wensen je dit seizoen veel succes met het beantwoorden van de quiz vragen!

YNWA

The Dutch Branch