Beste Liverpool FC vrienden,

Een paar dagen later dan gepland, maar hier is de vijfde vraag van de “The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz” van het seizoen 2014/2015. Helaas hebben we in de vijfde speelronde weer verloren. Dit keer uit bij West Ham United. Het moet echt beter en wat is een betere gelegenheid om het tij te keren, dan tegen de grote rivaal Everton. In speelronde 6, moet in de Merseyside derby het roer om en moeten we winnen. Bij The Dutch Branch hebben we daar alle vertrouwen in.

Wat moet je doen om mee te doen met de quiz?
Voor het begin van iedere speelronde in het seizoen 2014/2015 zal er op de site van The Dutch Branch een Liverpool FC vraag komen te staan. Gedurende het seizoen dien je in een Word bestand bij te houden wat het antwoord op de vraag is voor die betreffende speelronde.

Wat moet ik doen na de laatste speelronde en wat kan ik winnen?
Aan het eind van het seizoen als alle speelrondes voorbij zijn, dan mail je het Word bestand met daarin al je antwoorden naar dutchbranch@hotmail.com. De deelnemer die de meeste vragen goed heeft wint een prachtig Liverpool FC wedstrijdshirt en gaat ervandoor met nog veel belangrijker natuurlijk; de titel “Grootste Liverpool FC kenner 2014/2015”.

Om even warm te draaien zullen we de eerste speelrondes redelijk makkelijke vragen stellen, maar gaandeweg het seizoen zullen we dit niveau flink op gaan krikken en zul je de hersens echt moeten laten kraken, dat beloven wij je.

The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz is powered by:

Speelronde 5 Zaterdag 20 september, West Ham United – Liverpool FC

Na het verloren duel van vorige week tegen Aston Villa stonden we voor de wedstrijd tegen West Ham United op de 8e plek in de tussenstand van de Premier League. Om de aansluiting te behouden met de top diende er gisteren gewonnen te worden van The Hammers, die voorafgaand aan de wedstrijd op de 13e plek stonden. Helaas is dit niet gelukt en verloren we met maar liefst 3-1. Dit moet natuurlijk beter!

Vraag: In welk seizoen verloor Liverpool voor het laatst zijn uitwedstrijd tegen West Ham United in de Premier League? En wie maakte tijdens deze wedstrijd het enige doelpunt voor
Liverpool?

Wij wensen je dit seizoen veel succes met het beantwoorden van de quiz vragen!

YNWA

The Dutch Branch