Beste Liverpool FC vrienden,

Hier is de vierde vraag van de “The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz” van het seizoen 2014/2015. Helaas hebben we in de vierde speelronde verloren van Aston Villa. Maar we gaan weer vol goede moed op naar speelronde 5, uit tegen West Ham United.

Wat moet je doen om mee te doen met de quiz?
Voor het begin van iedere speelronde in het seizoen 2014/2015 zal er op de site van The Dutch Branch een Liverpool FC vraag komen te staan. Gedurende het seizoen dien je in een Word bestand bij te houden wat het antwoord op de vraag is voor die betreffende speelronde.

Wat moet ik doen na de laatste speelronde en wat kan ik winnen?
Aan het eind van het seizoen als alle speelrondes voorbij zijn, dan mail je het Word bestand met daarin al je antwoorden naar dutchbranch@hotmail.com. De deelnemer die de meeste vragen goed heeft wint een prachtig Liverpool FC wedstrijdshirt en gaat ervandoor met nog veel belangrijker natuurlijk; de titel “Grootste Liverpool FC kenner 2014/2015”.

Om even warm te draaien zullen we de eerste speelrondes redelijk makkelijke vragen stellen, maar gaandeweg het seizoen zullen we dit niveau flink op gaan krikken en zul je de hersens echt moeten laten kraken, dat beloven wij je.

The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz is powered by:

Speelronde 4
Zaterdag 13 september, Liverpool FC – Aston Villa

In speelronde 4 van het premier League seizoen 2014-2015 trof Liverpool dit weekend Aston Villa als tegenstander. ‘The Villans’ stonden voor aanvang van de wedstrijd op een zeer verdienstelijke derde plek en hebben helaas met 0-1 gewonnen. Hierdoor is het punten verschil met Liverpool 4 punten geworden. Kortom, er dient volgende week tegen West Ham United zeker gewonnen te worden door ‘The Reds’.

Vraag: Welke huidige FC Liverpool aanvaller, heeft dezelfde achternaam als de trainer van de tegenstander van vandaag, Aston Villa?

Wij wensen je dit seizoen veel succes met het beantwoorden van de quiz vragen!

YNWA

The Dutch Branch