Beste Liverpool FC vrienden,

Hier is de derde vraag voor de derde speelronde van de “The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz” van het seizoen 2014/2015.

Wat moet je doen om mee te doen met de quiz?
Voor het begin van iedere speelronde in het seizoen 2014/2015 zal er op de site van The Dutch Branch een Liverpool FC vraag komen te staan. Gedurende het seizoen dien je in een Word bestand bij te houden wat het antwoord op de vraag is voor die betreffende speelronde.

Wat moet ik doen na de laatste speelronde en wat kan ik winnen?
Aan het eind van het seizoen als alle speelrondes voorbij zijn, dan mail je het Word bestand met daarin al je antwoorden naar dutchbranch@hotmail.com. De deelnemer die de meeste vragen goed heeft wint een prachtig Liverpool FC wedstrijdshirt en gaat ervandoor met nog veel belangrijker natuurlijk; de titel “Grootste Liverpool FC kenner 2014/2015”.

Om even warm te draaien zullen we de eerste speelrondes redelijk makkelijke vragen stellen, maar gaandeweg het seizoen zullen we dit niveau flink op gaan krikken en zul je de hersens echt moeten laten kraken, dat beloven wij je.

The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz is powered by:

Speelronde 3
Zondag 31 augustus, Tottenham Hotspur – Liverpool FC

Het afgelopen seizoen eindigde Liverpool FC op de tweede plaats, achter landskampioen Manchester City, in de eindrangschikking van de Premier League. Zodoende werd rechtstreekse plaatsing voor de Champions League afgedwongen.

Vraag:Welke twee Spaanse spelers, die speelden voor de Champions League winnaar van het seizoen 2013/2014, stonden ooit onder contract bij Liverpool FC?

Wij wensen je dit seizoen veel succes met het beantwoorden van de quiz vragen!

YNWA

The Dutch Branch