Beste Liverpool FC vrienden,

Het is door omstandigheden enige tijd stil geweest rondom de Liverpool FC fan quiz. Vandaag komt daar verandering in, want de vragen van speelronde 23, 24 en 25 zijn bekend. Weet jij de antwoorden?

Wat moet ik doen om mee te doen met de quiz?
Voor het begin van iedere speelronde in het seizoen 2014/2015 zal er op de site van The Dutch Branch een Liverpool FC vraag komen te staan. Gedurende het seizoen dien je in een Word bestand bij te houden wat het antwoord op de vraag is voor die betreffende speelronde.

Wat moet ik doen na de laatste speelronde en wat kan ik winnen?
Aan het eind van het seizoen als alle speelrondes voorbij zijn, dan mail je het Word bestand met daarin al je antwoorden naar dutchbranch@hotmail.com. De deelnemer die de meeste vragen goed heeft wint een prachtig Liverpool FC wedstrijdshirt en gaat ervandoor met nog veel belangrijker natuurlijk; de titel “Grootste Liverpool FC kenner 2014/2015”.

The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz is powered by:

Speelronde 23

Zaterdag 31 januari, Liverpool FC – West Ham United

Daar waar de uitwedstrijd met 3 – 1 verloren ging tegen ‘The Hammers’, werd in de thuiswedstrijd revanche genomen door, via goals van Raheem Sterling en Daniel Sturridge, met 2 – 0 te winnen.

Vraag: Welke huidige speler van West Ham United, die in het verleden ook actief was voor Liverpool FC, maakte in februari 2005 zijn debuut in het Engels elftal in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Nederland?

Speelronde 24

Zaterdag 7 februari, Everton – Liverpool FC

Anfield Road was tot en met 1892 de thuisbasis van Everton. In ditzelfde jaar vertrokken ‘The Toffees’ naar Goodison Park na een geschil met de eigenaar over de huur van Anfield Road. De eigenaar van Anfield Road richtte destijds Liverpool FC op, en tot op heden wordt er door de club gespeeld op Anfield Road. Het stadion gaat de komende jaren flink gerenoveerd worden nadat plannen voor een nieuw stadion niet haalbaar bleken.

Vraag: Wat zou de naam worden van het nieuwe stadion?

Speelronde 25

Dinsdag 10 februari, Liverpool FC – Tottenham Hotspur

Op zondag 8 maart staat Liverpool FC tegenover Blackburn Rovers in de kwartfinale van de strijd om de FA Cup. In de vijfde ronde werd namelijk gewonnen van Crystal Palace.

Vraag: Door welke club werd Liverpool in het vorige seizoen uitgeschakeld in het FA Cup toernooi?

Wij wensen je dit seizoen veel succes met het beantwoorden van de quiz vragen!

YNWA,

The Dutch Branch