Beste Liverpool FC vrienden,

De 2-0 overwinning van vorige week op Aston Villa werd gespeeld in speelronde 22. Bij speelronde 22 hoorde ook nog de 22e vraag van de Liverpool FC fan quiz. De vraag van speelronde 23 (de wedstrijd van vanmiddag tegen West Ham United) zal ook snel volgen.

Wat moet ik doen om mee te doen met de quiz?
Voor het begin van iedere speelronde in het seizoen 2014/2015 zal er op de site van The Dutch Branch een Liverpool FC vraag komen te staan. Gedurende het seizoen dien je in een Word bestand bij te houden wat het antwoord op de vraag is voor die betreffende speelronde.

Wat moet ik doen na de laatste speelronde en wat kan ik winnen?
Aan het eind van het seizoen als alle speelrondes voorbij zijn, dan mail je het Word bestand met daarin al je antwoorden naar dutchbranch@hotmail.com. De deelnemer die de meeste vragen goed heeft wint een prachtig Liverpool FC wedstrijdshirt en gaat ervandoor met nog veel belangrijker natuurlijk; de titel “Grootste Liverpool FC kenner 2014/2015”.

The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz is powered by:

Speelronde 22

Zaterdag 17 januari, Aston Villa – Liverpool FC

Op zaterdag 13 september 2014 speelde Liverpool de thuiswedstrijd tegen Aston Villa. Door een doelpunt van Gabriel Agbonlahor ging deze wedstrijd met 0-1 verloren voor Liverpool. Vorige week zaterdag was het dus tijd voor revanche. En die hebben we met de 0-2 overwinning ook gekregen.

Vraag: Welke huidige Liverpool speler was in de periode van 1996 tot en met 2000 actief in de jeugd van Aston Villa?

Wij wensen je dit seizoen veel succes met het beantwoorden van de quiz vragen!

YNWA,

The Dutch Branch