Beste Liverpool FC vrienden,

Door een gelijkspel tegen Leicester City (2-2) in speelronde 20 en een uit overwinning in Newcastle in speelronde 21 tegen Sunderland zijn The Reds de weg naar boven weer ingeslagen. Het gat met de nummer 3 Southampton is nog maar 7 punten. Als de ploeg van trainer Rodgers in de komende drie wedstrijden tegen Aston Villa, West Ham United en Everton goede resultaten weet neer zetten, dan is de top 4 van de Premier League weer een reëel doel.

Speelronde 20 en 21 betekenen natuurlijk ook weer de 20e en 21e vraag van de Liverpool FC fan quiz.

Wat moet je doen om mee te doen met de quiz?
Voor het begin van iedere speelronde in het seizoen 2014/2015 zal er op de site van The Dutch Branch een Liverpool FC vraag komen te staan. Gedurende het seizoen dien je in een Word bestand bij te houden wat het antwoord op de vraag is voor die betreffende speelronde.

Wat moet ik doen na de laatste speelronde en wat kan ik winnen?
Aan het eind van het seizoen als alle speelrondes voorbij zijn, dan mail je het Word bestand met daarin al je antwoorden naar dutchbranch@hotmail.com. De deelnemer die de meeste vragen goed heeft wint een prachtig Liverpool FC wedstrijdshirt en gaat ervandoor met nog veel belangrijker natuurlijk; de titel “Grootste Liverpool FC kenner 2014/2015”.

The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz is powered by:

Speelronde 20

Donderdag 1 januari, Liverpool FC – Leicester City

Van de huidige selectie, exclusief de verhuurde spelers, zijn er twaalf spelers actief geweest op het meest recente WK in Brazilië.

Vraag: Welk huidige speler van Liverpool was wel onderdeel van de WK selectie van zijn land, maar maakte geen speelminuten op het WK in 2014?

Speelronde 21

Zaterdag 10 januari, Sunderland – Liverpool

Vraag: Welke voormalig Liverpool FC speler, geboren in Schotland en gedurende zijn gehele professionele carrière actief voor Liverpool, staat op de afgebeelde foto?

 

 

 

 

 

 

Wij wensen je dit seizoen veel succes met het beantwoorden van de quiz vragen!

YNWA,

The Dutch Branch