Beste Liverpool FC vrienden,

Hier is de tweede vraag voor de tweede speelronde van de “The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz” van het seizoen 2014/2015.

Wat moet je doen om mee te doen met de quiz?
Voor het begin van iedere speelronde in het seizoen 2014/2015 zal er op de site van The Dutch Branch een Liverpool FC vraag komen te staan. Gedurende het seizoen dien je in een Word bestand bij te houden wat het antwoord op de vraag is voor die betreffende speelronde.

Wat moet ik doen na de laatste speelronde en wat kan ik winnen?
Aan het eind van het seizoen als alle speelrondes voorbij zijn, dan mail je het Word bestand met daarin al je antwoorden naar dutchbranch@hotmail.com. De deelnemer die de meeste vragen goed heeft wint een prachtig Liverpool FC wedstrijdshirt en gaat ervandoor met nog veel belangrijker natuurlijk; de titel “Grootste Liverpool FC kenner 2014/2015”.

Om even warm te draaien zullen we de eerste speelrondes redelijk makkelijke vragen stellen, maar gaandeweg het seizoen zullen we dit niveau flink op gaan krikken en zul je de hersens echt moeten laten kraken, dat beloven wij je.

The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz is powered by:

Speelronde 2
Maandag 25 augustus, Manchester City FC – Liverpool FC

Luis Suárez zal tot eind oktober alleen maar mogen trainen bij zijn nieuwe club FC Barcelona. Na wederom een bijtincident, ditmaal op het WK in Brazilië, zal de spits uit Uruguay vanaf 25 oktober pas weer in actie mogen komen in een officiële wedstrijd. Volgens Daniel Sturridge zal Suárez, die naar verluidt voor 81 miljoen Euro is overgenomen van Liverpool, zeker gemist worden. Maar Sturridge verwacht zonder Suárez, die zijn jaren bij Liverpool met rugnummer ‘7’ speelde, een beter team te vormen.

Vraag: Welke Australische speler speelde als laatste speler, voor Suárez, met rugnummer ‘7’ bij Liverpool?

Wij wensen je dit seizoen veel succes met het beantwoorden van de quiz vragen!

YNWA

The Dutch Branch