Beste Liverpool FC vrienden,

Na 18 speelrondes staan The Reds op de tiende plek met 11 punten achterstand op de nummer 3 Manchester United. De koppositie is inmiddels te ver weg. De achterstand op koploper Chelsea is maar liefst 20 punten. Maar als er vanavond gewonnen wordt van Swansea, dan kan Liverpool FC gelijk komen met de nummer 8, de tegenstander van vandaag Swansea City. Vanavond om 21:00 wordt er afgetrapt.

Speelronde 19 betekent natuurlijk ook weer de 19e vraag van de Liverpool FC fan quiz.

Wat moet je doen om mee te doen met de quiz?
Voor het begin van iedere speelronde in het seizoen 2014/2015 zal er op de site van The Dutch Branch een Liverpool FC vraag komen te staan. Gedurende het seizoen dien je in een Word bestand bij te houden wat het antwoord op de vraag is voor die betreffende speelronde.

Wat moet ik doen na de laatste speelronde en wat kan ik winnen?
Aan het eind van het seizoen als alle speelrondes voorbij zijn, dan mail je het Word bestand met daarin al je antwoorden naar dutchbranch@hotmail.com. De deelnemer die de meeste vragen goed heeft wint een prachtig Liverpool FC wedstrijdshirt en gaat ervandoor met nog veel belangrijker natuurlijk; de titel “Grootste Liverpool FC kenner 2014/2015”.

The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz is powered by:

Speelronde 19

Maandag 29 december, Liverpool FC – Swansea City FC

Swansea City wist zich binnen tien jaar omhoog te knokken van de Third Division naar de Premier League. De huidige werkgever van onder andere Marvin Emnes en Dwight Tiendalli is haast niet meer weg te denken uit de Premier League.

Vraag: Welke huidige speler van Swansea City stond in de periode 2010 – 2013 onder contract bij Liverpool en droeg in Liverpool rugnummer 33?

Wij wensen je dit seizoen veel succes met het beantwoorden van de quiz vragen!

YNWA,

The Dutch Branch