Beste Liverpool FC vrienden,

Helaas is onze voorspelling van 1-2 niet uitgekomen. Mede door het slechte arbitrale trio werd er zondag in speelronde 16 verloren van aartsrivaal Manchester United. Speelronde 16 betekent natuurlijk ook weer de zestiende vraag van de Liverpool FC fan quiz.

Wat moet je doen om mee te doen met de quiz?
Voor het begin van iedere speelronde in het seizoen 2014/2015 zal er op de site van The Dutch Branch een Liverpool FC vraag komen te staan. Gedurende het seizoen dien je in een Word bestand bij te houden wat het antwoord op de vraag is voor die betreffende speelronde.

Wat moet ik doen na de laatste speelronde en wat kan ik winnen?
Aan het eind van het seizoen als alle speelrondes voorbij zijn, dan mail je het Word bestand met daarin al je antwoorden naar dutchbranch@hotmail.com. De deelnemer die de meeste vragen goed heeft wint een prachtig Liverpool FC wedstrijdshirt en gaat ervandoor met nog veel belangrijker natuurlijk; de titel “Grootste Liverpool FC kenner 2014/2015”.

The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz is powered by:

Speelronde 13

Zondag 14 december, Manchester United – Liverpool FC

Er hebben in het verleden meerdere spelers bij zowel Manchester United als voor Liverpool gespeeld. Deze vraag gaat over een van deze spelers.

Vraag: Van wie is dit spelerspaspoort:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij wensen je dit seizoen veel succes met het beantwoorden van de quiz vragen!

YNWA,

The Dutch Branch