Beste Liverpool FC vrienden,

Met enige vertraging presenteren wij u de vragen van speelronde 14 en 15 van de Liverpool FC fan quiz. Door het gelijkspel deze week thuis tegen Basel in de Champions League en de daaropvolgende uitschakeling in de Champions League spelen we met de Reds na de winter in de Europa League. Laten we hopen dat het daar beter gaat dan in de Champions League. Wie weet staan we dan net als in 2001 met de beker in het Nationaalstadion in Warschau waar de finale gespeeld zal worden.

Gelukkig gaat het de laatste weken in de Premier League iets beter dan in de Champions League. Met zeven punten uit drie wedstrijden in speelronde 13,14 en 15 kunnen we weer omhoog kijken in plaats van omlaag. Of zoals Louis van Gaal zou zeggen: “We can look upstairs and not downstairs”.

Door omstandigheden zijn de 14e en 15e vraag van de Liverpool FC fan quiz wat vertraagd. Maar we zijn benieuwd of jullie de antwoorden op deze vragen ook weer weten. Ze worden namelijk steeds moeilijker.

Wat moet je doen om mee te doen met de quiz?
Voor het begin van iedere speelronde in het seizoen 2014/2015 zal er op de site van The Dutch Branch een Liverpool FC vraag komen te staan. Gedurende het seizoen dien je in een Word bestand bij te houden wat het antwoord op de vraag is voor die betreffende speelronde.

Wat moet ik doen na de laatste speelronde en wat kan ik winnen?
Aan het eind van het seizoen als alle speelrondes voorbij zijn, dan mail je het Word bestand met daarin al je antwoorden naar dutchbranch@hotmail.com. De deelnemer die de meeste vragen goed heeft wint een prachtig Liverpool FC wedstrijdshirt en gaat ervandoor met nog veel belangrijker natuurlijk; de titel “Grootste Liverpool FC kenner 2014/2015”.

The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz is powered by:

Speelronde 14

Dinsdag 2 december, Leicester City – Liverpool FC

Ian Callaghan is recordhouder bij Liverpool als het gaat om het aantal officiële wedstrijden waarin hij heeft gespeeld. In de periode tussen 1958 en 1978 kwam hij 857 keer in actie voor de club.

Vraag: Welke 3 spelers met de Tsjechische nationaliteit kwamen minimaal in 100 officiële wedstrijden in actie voor Liverpool FC?

Speelronde 15

Zaterdag 6 december, Liverpool FC – Sunderland

Liverpool FC heeft tot op heden vijf keer beslag weten te leggen op de Europacup I/Champions League.

Vraag: Welke twee Nederlanders hebben ooit in een Europacup I / Champions League finale tegenover Liverpool FC gestaan?

Wij wensen je dit seizoen veel succes met het beantwoorden van de quiz vragen!

YNWA,

The Dutch Branch