Beste Liverpool FC vrienden,

Na het verlies thuis tegen Chelsea en uit tegen Crystal Palace en het gelijkspel in de championsleague in Bulgarije tegen Ludogorets waren we allemaal wel weer eens toe aan een succesje. Gelukkig kwam dat succesje er dit weekend in speelronde 13, thuis tegen Stoke City. Door een late goal van verdediger Johnson. Het was een zware wedstrijd voor Liverpool en Glen Johnson maakte pas vijf minuten voor tijd het enige en daarmee ook gelijk winnende doelpunt. Johnson kopte raak in de rebound, na een schot van spits Rickie Lambert op de lat. Liverpool staat ondanks de overwinning nog wel in de middenmoot van de Premier League. Speelronde 13 betekent natuurlijk ook weer de twaalfde vraag van de Liverpool FC fan quiz.

Wat moet je doen om mee te doen met de quiz?
Voor het begin van iedere speelronde in het seizoen 2014/2015 zal er op de site van The Dutch Branch een Liverpool FC vraag komen te staan. Gedurende het seizoen dien je in een Word bestand bij te houden wat het antwoord op de vraag is voor die betreffende speelronde.

Wat moet ik doen na de laatste speelronde en wat kan ik winnen?
Aan het eind van het seizoen als alle speelrondes voorbij zijn, dan mail je het Word bestand met daarin al je antwoorden naar dutchbranch@hotmail.com. De deelnemer die de meeste vragen goed heeft wint een prachtig Liverpool FC wedstrijdshirt en gaat ervandoor met nog veel belangrijker natuurlijk; de titel “Grootste Liverpool FC kenner 2014/2015”.

The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz is powered by:

Speelronde 13

Zaterdag 29 november, Liverpool FC – Stoke City FC

De tegenstander in de dertiende speelronde was de op één na oudste professionele voetbalclub ter wereld. Stoke City FC stond één plekje boven The Reds, door de winst zijn de mannen van Brendan Rodgers één plaats gestegen op de ranglijst.

Vraag: Welke huidige speler van Stoke City FC miste in dienst van Liverpool in 2012 zijn penalty in de beslissende penaltyreeks tijdens de finale van de League Cup?

Wij wensen je dit seizoen veel succes met het beantwoorden van de quiz vragen!

YNWA,

The Dutch Branch