Beste Liverpool FC vrienden,

Na het verlies thuis tegen Chelsea van alweer twee weken geleden, moet  Liverpool het dit weekend in speelronde 12 opnemen tegen Crystal Palace. Na een rustperiode door de interlandperiode moet er echt een overwinning geboekt worden, om niet te veel achterstand op te lopen. Helaas is de vrees van Liverpool over de blessure van spits Daniel Sturridge uitgekomen. De komende zes weken kan de aanvalsleider niet opgesteld worden. Sturridge was op de weg terug van een slepende blessure aan zijn hamstring, maar raakte eerder deze week op de training opnieuw geblesseerd. Speelronde 12 betekent natuurlijk ook weer de twaalfde vraag van de Liverpool FC fan quiz.

Wat moet je doen om mee te doen met de quiz?
Voor het begin van iedere speelronde in het seizoen 2014/2015 zal er op de site van The Dutch Branch een Liverpool FC vraag komen te staan. Gedurende het seizoen dien je in een Word bestand bij te houden wat het antwoord op de vraag is voor die betreffende speelronde.

Wat moet ik doen na de laatste speelronde en wat kan ik winnen?
Aan het eind van het seizoen als alle speelrondes voorbij zijn, dan mail je het Word bestand met daarin al je antwoorden naar dutchbranch@hotmail.com. De deelnemer die de meeste vragen goed heeft wint een prachtig Liverpool FC wedstrijdshirt en gaat ervandoor met nog veel belangrijker natuurlijk; de titel “Grootste Liverpool FC kenner 2014/2015”.

The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz is powered by:

Speelronde 12

Zaterdag 23 november, Crystal Palace – Liverpool FC

Crystal Palace wist één keer in de historie van de club de finale van de FA Cup te bereiken. Dit werd mede bereikt door Liverpool in de halve finale met 4-3 te verslaan. De winnende goal van Alan Pardew werd in de verlenging gemaakt.

Vraag: In welk jaartal werd Liverpool uitgeschakeld door Crystal Palace in de halve finale van de strijd om de FA Cup, en wie waren de doelpuntenmakers voor Liverpool in die wedstrijd?

Wij wensen je dit seizoen veel succes met het beantwoorden van de quiz vragen!

YNWA,

The Dutch Branch