Beste Liverpool FC vrienden,

Na het 1-0 verlies tegen Newcastle United en het verlies in de Champions League tegen Real Madrid wordt het nu toch echt weer eens tijd voor een overwinning. En wat is een betere gelegenheid om de stijgende lijn weer in te zetten dan tegen het Chelsea van die vreselijke kwal Mourinho. Wij van The Dutch Branch geloven in een mooie overwinning van 3-1 met een hoofrol voor Raheem Sterling. We zullen zaterdag zien of ons voorgevoel klopt. Bij een overwinning krijgen we weer aansluiting met de top van de premier league.

Het is de elfde speelronde en dat betekent dus ook de elfde vraag van de “The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz” van het seizoen 2014/2015. Omdat er door omstandigheden vorige week geen vraag is gesteld, zijn het er deze week twee (speelronde 10 en 11)

Wat moet je doen om mee te doen met de quiz?
Voor het begin van iedere speelronde in het seizoen 2014/2015 zal er op de site van The Dutch Branch een Liverpool FC vraag komen te staan. Gedurende het seizoen dien je in een Word bestand bij te houden wat het antwoord op de vraag is voor die betreffende speelronde.

Wat moet ik doen na de laatste speelronde en wat kan ik winnen?
Aan het eind van het seizoen als alle speelrondes voorbij zijn, dan mail je het Word bestand met daarin al je antwoorden naar dutchbranch@hotmail.com. De deelnemer die de meeste vragen goed heeft wint een prachtig Liverpool FC wedstrijdshirt en gaat ervandoor met nog veel belangrijker natuurlijk; de titel “Grootste Liverpool FC kenner 2014/2015”.

The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz is powered by:

Speelronde 10

Zaterdag 8 november, Liverpool FC – Chelsea

Raheem Sterling is de huidige topscorer van Liverpool in het lopende Premier League seizoen met drie goals tot zover.

Vraag: Welke 2 spelers wisten in het verleden, in dienst van Liverpool, de ‘Gouden Schoen’ in de wacht te slepen?

Speelronde 11

Zaterdag 1 november, Newcastle United – Liverpool FC

Na het jammerlijke verloren duel tegen Newcastle United van afgelopen zaterdag bezet Liverpool, voor aanvang van de wedstrijd tegen Chelsea, de 7e plek op de ranglijst in de Premier League met veertien punten. Na tien wedstrijden is er vier keer gewonnen, vier keer
verloren en twee keer gelijk gespeeld.

Vraag: welke 3 Liverpool spelers kwamen tot het maximale aantal speelminuten in de eerste tien duels in het huidige Premier League seizoen?

Wij wensen je dit seizoen veel succes met het beantwoorden van de quiz vragen!

YNWA

The Dutch Branch