John Henry’s briljante besluit om vragen van Liverpool fans te beantwoorden moet worden geprezen. Hij zei dat hij met ons in discussie zal gaan en laat zien dat hij zijn woord wil houden. Enkele kranten interpreteren een van zijn antwoorden zodanig dat het lijkt als dat hij Roy Hodgson steunt , maar niets wil kopen in de komende transferperiode.

Er is echter ook een ander scenario mogelijk. John Henry weet dat Roy Hodgson nooit een echte Liverpool manager zal zijn, maar hij weet ook dat het moeilijk gaat worden om geweldige spelers te contracteren in januari. Hij weet ook dat hij onze sterspelers moet laten merken dat er versterking gaat komen om LFC weer groot te maken. Geen actie in januari zou kunnen betekenen dat Pepe, Nando en misschien zelfs Stevie, ons gaan verlaten. Henry is niet gek, hij weet dat dat het einde zou beteken voor Liverpool. Dus wat gaat hij doen?

Mijn gok is dat de PL dit seizoen zwak zal zijn en Liverpool een onverwachte kans hebben om zich te plaatsen voor de Champions League van volgend seizoen. Dat zou flink wat geld opleveren, dus onze wederopbloei versnellen. Ik denk ook dat hij zich bewust is dat Roy veel te negatief is om ons de vierde plaats te bezorgen, dus ik denk dat Hodgson zal worden vervangen en dat er enkele nieuwe gezichten zullen komen in januari. John Henry is een winnaar, wij zijn in goede handen.