Beste Liverpool Supporters,

Rafael Benítez heeft tegen zijn oude ploeg voor een kleine verrassing weten te zorgen. Newcastle United wist zich kranig te weren tegen the Reds en we moesten uiteindelijk genoegen nemen met een puntendeling: 1-1. Door het gelijkspel blijven we in de middenmoot steken, waarbij Liverpool twee punten meer heeft dan The Magpies.

Liverpool domineerde in het eerste bedrijf, maar pogingen tussen de palen waren zeldzaam. Georginio Wijnaldum, Sadio Mané en Daniel Sturridge hadden in de loop van de eerste helft de mogelijkheid om het team op voorsprong te zetten, maar allen hadden het vizier niet op scherp staan. Philippe “Little Magician” Coutinho zorgde na een halfuur spelen wél voor de 0-1 door vanaf de linkerflank naar binnen te dribbelen en met zijn rechtervoet verwoestend uit te halen.

Coutinho viert goal Salah omhelst Coutinho

Lang konden The Reds niet genieten van de voordelige marge, want Joselu werd door ex-Red Jonjo Shelvey diep gestuurd, waarna de Spaanse spits oog-in-oog na een tackle met veel pech van Joel Matip, met Simon Mignolet stond en ervoor zorgde dat de ruststand 1-1 werd.

Sturridge had vijf minuten na de onderbreking de kans op de 1-2, maar Rob Elliot pareerde formidabel. De doelman werd een kwartier voor tijd nog geholpen door Shelvey, die voorkwam dat het leer de doellijn passeerde. In de hectische slotfase hield de promovendus knap stand, waardoor The Reds al negen verliespunten hebben in zeven wedstrijden.

Full Time

a de interland-break met een zenuwslopende slotfase voor het Nederlands elftal om een WK ticket in de wacht te slepen volgende week, zullen The Reds het op zaterdag 14-10-2017 gaan opnemen tegen aartsrivaal Manchester United op Anfield Road om 13:30 uur…

Zie hier de samenvatting:

“You know who we are, The Dutch Branch, YNWA”