Beste Liverpool FC vrienden,

11 uit 7, dat is de score na de zevende wedstrijd in de Premier League. In een tot nu toe nog wat teleurstellend seizoen zijn er altijd lichtpuntjes te vinden. Zo zijn The Reds al 3 wedstrijden op rij ongeslagen en is de laatste thuiswedstrijd met 3-2 gewonnen van Aston Villa. In deze wedstrijd scoorde Daniel Sturridge (die definitief terug is van een blessure) twee keer.

Ook werd er in de league cup tegen Carlisle United “succes” geboekt. Na 120 minuten moesten er penalty’s aan te pas komen om de ploeg uit de League Two terug naar huis te sturen. Liverpool was in het duel de betere partij, maar wist niet tot score te komen. De score in het league cup duel werd geopend door de van Aston Villa overgekomen Danny Ings, maar de eerste kans voor Carlisle vloog er ook in. Het was Derek Asamoah die de score tien minuten voor rust gelijk trok.

De Liverpool doelman Adam Bogdan was de grote uitblinker in de strafschoppenreeks. Hij pakte maar liefst drie strafschoppen. Omdat de spelers van Liverpool geen fout maakte zegevierde Liverpool na het nemen van de penalty’s met 3-2.

Laten we hopen dat we de stijgende lijn te pakken hebben en dat we richting de subtop van de Premier League kunnen stijgen.

YNWA,

The Dutch Branch