Beste Liverpool FC vrienden,

Met trots presenteren wij jullie de nieuwe sponsor van The Dutch Branch, Print Consult, voor al uw mediaproducties.

Print Consult biedt u een single stop mogelijkheid voor al uw mediaproducties. Zij plaatsen uw opdrachten bij de juiste leveranciers. Met de technische mogelijkheden die aansluiten bij uw product(en). Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producenten. Of het nu gaat om traditionele druktechnieken of de meest moderne digitale technologie. Print Consult kent de Nederlandse markt, maar ook het aanbod in andere Europese landen of zelfs wereldwijd. U profiteert maximaal van de aanwezige technische – en marktkennis en organiseert uw inkoop van drukwerk samen met Print Consult efficiënt en doeltreffend, zonder dat dit ten koste gaat van de prijs en de kwaliteit. In tegendeel!

Contact opnemen met Print Consult? Bel dan met Fred Langendoen 06-52431282, of kijk voor meer contactgegevens op: http://printconsult.me/index.php/nl/contact

Wij willen via deze weg Print Consult welkom heten als goud sponsor van The Dutch Branch en wij hopen op een succesvolle en vruchtbare samenwerking voor de lange termijn.

Wilt u ook sponsor worden van The Dutch Branch? Kijkt u dan eens op onze sponsor pagina

YNWA,

The Dutch Branch