Hello everyone,

Hope you all had a nice summer and like me can’t wait for the new season to begin. What a season we had last year. I was coming back from the arsenal game with Bram (the one and only webmaster). He said to me we can win the league this year, l said I am not sure…

BELIEVE

Luis has left, but we have bought some very good players and l have heard there will be a big signing coming (fingers crossed).

Going to the first match of the season l always get pins and needles. Me and Joe (manager Corrigan) would be in the cab going to the match, like little kids saying “O yesssss this year we are going to win the league”!

BELIEVE

Hope to see some of you at Anfield this year or in europe of course!

YNWA

Mike

————————————————————————————————————————————–

Dag allemaal,

Ik hoop dat jullie allemaal een fijne zomer hebben gehad en net als ik niet kunnen wachten voordat het nieuwe seizoen start. Wat een seizoen hadden we vorig jaar! Ik kwam terug van de wedstrijd tegen Arsenal met Bram (de enige echte The Dutch Branch webmaster) en hij zei tegen me dat het mogelijk was dat we dit jaar de league zouden gaan winnen. lk zei “ik weet het zo net nog niet”..

GELOOF

Luis is weg, maar we hebben een aantal zeer goede spelers gekocht) en ik heb gehoord dat er nog een grote aankoop aan zit te komen (laten we het hopen).

Toeleven naar de eerste wedstrijd van het seizoen bezorgt me altijd kippenvel. Joe [manager Corrigan] en ik zaten dan vroeger altijd als kleine kinderen in de taxi naar de wedstrijd en zeiden dan tegen elkaar “O yesssss this year we are going to win the league”!

GELOOF

Ik hoop ook dit seizoen weer een aantal van jullie op Anfield te zien, of in Europa natuurlijk!

YNWA

Mike