Beste leden,

Het is weer zo ver, vanaf heden kunnen de wedstrijden voor het eerste seizoenhelft  (t/m 22 december tegen Fulham) geboekt worden. Bestel snel kaarten voor uw favoriete wedstrijd(en), voordat het te laat is. 

De eerste 3 wedstrijden zijn gelijk krakers en wedstrijden om niet te missen, dus zorg dat je erbij bent!

De Dutch branch biedt haar leden verschillende reismogelijkheden aan. U kunt kiezen uit:

  1. Traditionele Engelse app.hotel met een aangrenzende pub. Deze accomodatie is onlangs helemaal gerenoveerd en op 10 minuten afstand van het centrum. De aangrenzende pub is erg gezellig en populair bij de leden van de Dutch Branch. De prijs (per persoon gebaseerd op dat 2 mensen een kamer delen) is €225,- voor 2 nachten. Deze prijs is inclusief ontbijt, taxirit van John Lennon Airport naar de accommodatie en een wedstrijd kaartje. De accommodatie is schoon en betreft 2 sterren.
  2. 3 Sterren hotel op een mooie lokatie vlakbij de Albert Dock. De prijs (per persoon gebaseerd op dat 2 mensen een kamer delen) is €275,- voor 2 nachten. Deze prijs is inclusief ontbijt, taxirit van John Lennon Airport naar de accommodatie en een wedstrijd kaartje. 
  3. 4 Sterren hotel in het hartje van het centrum (inclusief zwembad) . De prijs (per persoon gebaseerd op dat 2 mensen een kamer delen) is €295,- voor 2 nachten. Deze prijs is inclusief ontbijt, taxirit van John Lennon Airport naar de accommodatie en een wedstrijd kaartje.

* Alle hotels in Liverpool moet je minimaal twee nachten verblijven.

Om plaatsen voor een van de bovenstaande wedstrijden te reserveren stuurt u ons alstublieft een email via ons contact formulier. Betaling gaan naar de club rekening 4924.63.921 t.n.v. Stichting Liverpool Supporters Afdeling Nederland. De rekening is ABN-AMRO te Bilthoven. Vergeet alstublieft niet om uw volledige naam, adres en de betreffende wedstrijd te vermelden bij het overboeken. Volledige betaling dient bij reservering voldaan te worden.

Voor meer informatie zie “Reis naar Anfield”