The Reds zijn sinds zondagavond de trotse koploper in de Premier League. Zondag werd Tottenham Hotspur met maar liefst 4-0 verslagen. Op Anfield Road was Luis Suarez weer de belangrijkste speler van Liverpool. Met zijn goede spel zorgde hij weer voor veel gevaar en natuurlijk een doelpunt. Naast zijn prachtige doelpunt scoorde ook Coutinho, Henderson en Tottenham verdediger Kaboul (een eigen doelpunt).

De geoliede rode machine

The Reds speelde als een geoliede rode machine en de Spurs hadden eigenlijk geen schijn van kans. Het lijkt er de laatste weken op dat Liverpool hard op weg is naar de negentiende titel. Met zowel Chelsea als Manchester City die nog langskomen op Anfield Road hebben “The Reds” het eigenlijk in eigen hand. Wij doen bij The Dutch Branch de laatste weken niets anders dan duimen en hopen op nog 6 overwinningen. Want wij voelen hetzelfde als oud Liverpool verdediger Jamie Carragher.

Carragher zei eerder al: “Liverpool heeft achttien landstitels gewonnen, maar dit zou aanvoelen als de allereerste ooit. Zo groot is de honger en het verlangen hier.”

The Dutch Branch gelooft in de landstitel

Wij hebben er alle vertrouwen in dat de negentiende titel naar Liverpool gaat dit seizoen! Zoals onze voorzitter Mike Kennedy onlangs al schreef op onze facebook pagina: “The Reds Are Coming Up The Hill Boys”.

Deze uitspraak werd dit weekend weer kracht bij gezet tegen Tottenham Hotspur.

The Dutch Branch