Vergeet Cavani / Ibrahimovic, Ronaldo / Bale en Messi / Neymar. In Liverpool hebben we namelijk THE SAS, oftewel Liverpool duo Suarez / Sturridge. Samen zorgde ze zaterdag tegen West Bromwich Albion voor een grote show. Het magische duo scoorde maar liefst vier keer waardoor WBA eenvoudig aan de kant werd gezet.

Een hattrick van Suarez en een prachtige lob van Sturridge waren de bekroning op een uitstekende teamprestatie van “The Reds”. Onder het toeziend oog van vele Dutch Branch leden zorgde Luis Suarez al binnen het kwartier voor twee prachtge doelpunten. Een mooie solo en een prachtige kopbal vanaf 16 meter leken het duel al vroeg te beslissen.

Na de thee was het op aangeven van Steven Gerrard wederom Luis Suarez die zijn voeten liet spreken en de 3-0 binnen kopte. Het betekende zijn eerste hattrick in dienst van Liverpool. Kort na de 3-0 schoot Daniel Sturridge van 20 meter snoeihard op de lat

WBA deed nog iets terug via James Morrison, die uit een strafschop de eer redde. Na deze ere treffer deed Daniel Sturridge iets wat zomaar eens het doelpunt van de maand zou kunnen worden. Met een prachtige stiftbal van net buiten het strafschopgebied over doelman Myhill, dompelde hij de uitploeg helemaal in rouw.

Suarez scoorde bijna nog zijn vierde treffer van de middag, maar zijn prachtige omhaal raakte het aluminium van de lat en zo kwam de defensie van WBA met de schrik vrij. De schade bleef beperkt tot 4 treffers en twee keer de lat.

Liverpool blijft door de belangrijke overwinning bovenin meedraaien en komt op 2 punten van koploper Arsenal, dat met 0-2 won van Crystal Palace.

The Luis Suarez Show. Every home game. Tickets available at The Dutch Branch

The Luis Suarez Show. Every home game. Tickets available at The Dutch Branch

Arrangementen inclusief tickets voor “The Luis Suarez Show”

Lees hier meer hoe u complete arrangementen voor The Luis Suarez Show kunt reserveren.

Let op: Wacht niet te lang, want het zou toch zonde zijn als u tijdens uw bezoek aan Liverpool The Luis Suarez Show zou missen, toch?