Beste Liverpool FC vrienden,

In een week kan veel gebeuren. Bij Liverpool en bij The Dutch Branch is het nooit saai. We zeggen niet voor niets “You’ll never walk alone”, maar niet minder belangrijk “You’ll never drink alone”!

Als het niet de top aankoop Balotelli is, die het nieuws haalt, dan is het wel een nipte overwinning in de Champions league of een ontmoeting met een van de grootste Reds spelers ooit en onze voorzitter Mike Kennedy.

Ludogorets
De nipte overwinning in de Champions League tegen de Bulgaarse voetbalclub Ludogorets uit het “altijd prachtige” Razgrad zullen we maar snel vergeten. De punten zijn binnen en daarmee is alles gezegd.

Ian Callaghan
Belangrijker is de ontmoeting tussen onze voorzitter en een van de grootste Liverpool spelers ooit, Ian Callaghan.

Bij The Dutch Branch vergeten we het verleden nooit en tonen we altijd veel respect voor iedere speler die het heilige shirt van Liverpool heeft gedragen. Callaghan is zo’n speler. In de jaren 60 en 70 was hij actief voor The Reds en niet onverdienstelijk. Er is geen speler die meer wedstrijden voor Liverpool spelen. In totaal speelde hij maar liefst 857 duels waarin hij 68 doelpunten maakte. Zie hieronder een foto van de ontmoeting na de wedstrijd tegen Aston Villa, die we ook het liefst zo snel mogelijk vergeten…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vlag Real Madrid
Met een aantal leden van The Dutch Branch gaan we naar de Champions League wedstrijd in Madrid. Wij nemen altijd een vlag mee met een ludieke tekst er op rondom The Dutch Branch. Wij willen jullie vragen om mee te denken over een originele tekst voor op het spandoek. Laat je reactie achter of stuur een Facebook berichtje en misschien hangt jouw tekst straks in het uitvak in Bernabeu. Zie hieronder een voorbeeld van een van onze vlaggen uit het verleden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YNWA / YNDA,

The Dutch Branch