Fulham trainer René Meulensteen heeft tegen The Reds weer een flinke tegenvaller moeten incasseren. De nummer laatst van de Premier League was lang op weg om net zoals tegen Manchester United te stunten tegen een topclub. Lang stonden de mannen van Meulensteen op voorsprong. Maar dankzij een benutte penalty in de 90e minuut van Steven Gerrard won de ploeg van Rodgers met 3-2. De spanning in de Premier League is zo weer helemaal terug, want Liverpool staat nog maar 4 punten achter op koploper Chelsea dat gelijkspeelde tegen West Bromwich Albion.

Tot twee keer toe op voorsprong

Het Nederlands getinte Fulham met trainer Meulenstein, doelman Maarten Stekelenburg en verdediger John Heitinga in de basis kwam Fulham twee keer op voorsprong, eerst werd het 1-0 door een eigen goal van Liverpool verdediger Kolo Touré en vervolgens werd het 2-1 via een intikker van Kieran Richardson.

Op de valreep winst voor The Reds

Tussen de doelpunten van Fulham door, scoorde SAS spits Daniel Sturridge de gelijkmaker, na een betoverende assist van Gerrard met buitenkantje rechts. Philippe Coutinho maakte de 2-2 door een van richting veranderd schot. 2-2 leek ook de eindstand te worden, maar Liverpool kreeg op de valreep nog een penalty toegewezen, die vervolgens werd verzilverd door “The Red Machine” en captain Steven Gerrard.

The Dutch Branch