Beste Liverpool FC vrienden,

Vandaag speelde The Reds tegen West Ham United en The Dutch Branch was er natuurlijk ook weer bij. Vele Dutch Branch leden zijn al sinds gisteren in Liverpool en waren vandaag met een nieuw spandoek te bewonderen buiten Anfield Road (zie de foto hieronder.

De laatste weken draait het weer goed bij Liverpool en hebben The Reds de weg naar boven weer gevonden. Maar vandaag tegen het goed draaiende West Ham United moest er wel gewonnen worden om The Hammers op de ranglijst te passeren. In het eerste  half uur van de wedstrijd waren beide ploegen in evenwicht, maar daarna werd Liverpool steeds sterker. Raheem Sterling was gevaarlijk en Sterling had ook een penalty moeten hebben toen hij gevloerd werd in het strafschopgebied, echter besliste de scheidsrechter anders. Markovich kreeg nog een grote kans, maar faalde in de afronding.

Uiteindelijk was het in de eerste helft nog een mooie combinatie tussen Coutinho en Sterling die leidde tot de 1-0. In de tweede helft betrad de lang geblesseerde Daniel Sturridge het veld en deed dat in stijl, door binnen 10 minuten gelijk de 2-0 te scoren. Liverpool stijgt door de overwinning naar de zevende plaats en plek 4 die recht geeft op Champions League deelname is weer in zicht.

YNWA,

The Dutch Branch