Liverpool heeft zondag overtuigend gewonnen van Tottenham Hotspur. The Reds wonnen verdiend met 0-3 door doelpunten van Sterling, Steven Gerrard en een prachtige goal van de spaanse aanwinst Alberto Moreno.

Mario Balotelli maakte zijn debuut in het rode shirt van Liverpool. Ondanks een aantal goede kansen wist hij tijdens zijn eerste wedstrijd niet te scoren. Hij kreeg twee goede kopkansen, maar wist geen van beide kansen te verzilveren.

Al vroeg in de wedstrijd kwam Liverpool op voorsprong. In de al in de achtste minuut gaf Daniel Sturrigde knap de bal op Jordan Henderson, die vervolgens Sterling aanspeelde,die de 0-1 maakte. Een heerlijke aanval uit het boekje zeggen we dan bij The Dutch Branch.

Na een onhandige overtreding op Joe Allen kreeg Liverpool een penalty wie anders dan Steven Gerrard verzilverde dit buitenkansje.

Moreno tekende voor de nekslag, de 0-3. Deze goal was van grote schoonheid. Na een lange sprint vanaf eigen helft schoot de Spaanse back knap raak in de lange hoek. De ploeg van manager Brendan Rodgers klimmen zo weer naar de top van de ranglijst van de Premier League.

Arrangementen inclusief tickets reserveren?

Lees hier meer hoe u complete Liverpool arrangementen met tickets voor de wedstrijd kunt reserveren.

Let op: Wacht niet te lang met het reserveren van kaarten, want het zou toch zonde zijn als u tijdens uw bezoek aan Liverpool het mooiste wat Liverpool te bieden heeft zou missen, toch?

Heeft u al geboekt en wilt u weten hoe het nu verder gaat met het krijgen van de kaarten, de transfer naar het hotel, het inchecken, etc? Lees dan hier stap voor stap wat u kunt verwachten

YNWA,

The Dutch Branch