De leden van The Dutch Branch hebben weer volop kunnen genieten van “The Reds”. Zaterdagmiddag op Anfield Road, was (hoe kan het ook anders) Luis Suarez weer eens de grote man bij Liverpool. De Uruguayaan had aan één doelpunt weer niet genoeg en scoorde er daarom maar gewoon twee. Mede door zijn twee doelpunten en het goede spel van Coutinho, Henderson en Sterling, werd het een simpele overwinning op de ploeg uit Wales.

Na de eerste helft was de buit al binnen. Na 25 minuten had Suarez met een prachtige volley Liverpool al op voorsprong gezet. Na de 1-0 volgde er nog 2 schoten op de paal van Coutinho en Flanagan. Waar iedereen dacht dat er met een 1-0 gerust zou gaan worden, dachten Sterling en Suarez daar anders over. Sterling tekende op aangeven van Suarez voor de 2-0 en Suarez zelf tekende in de 45e minuut met een prachtig geplaatst schot voor de 3-0.

In de tweede helft ging het tempo van Liverpool flink naar beneden. Mede daardoor wist Cardiff speler Mutch de eer te redden, maar meer dan dat zat er ook echt niet in voor de ploeg uit Wales. Suarez raakte in de tweede helft nog wel een keer de paal, maar het bleef 3-1 voor Liverpool.

Contractverlenging Suarez

De Uruguayaanse topspits had nog een contract bij Liverpool tot medio 2016 , maar heeft deze week gelukkig voor meerdere jaren bijgetekend.

Het is niet bekend hoeveel jaren Suarez heeft bijgetekend. De looptijd van het contract werd niet bekend gemaakt. Het nieuwe contract van Suarez maakt hem in een klap dat best betaalde Liverpool speler ooit. De Uruguayaan verdiende al een schappelijk weekloon van 120.000 euro, maar door zijn nieuwe contract wordt dat weekloon nu verdubbeld naar 240.000 euro.

Reactie Suarez op verlenging

Luis Suarez reageerde zeer verheugd op zijn nieuwe contract.

“Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn ambities waar kan maken en prijzen kan winnen met Liverpool. Mijn doel is om dat zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen”, aldus de aanvaller.

“De supporters hebben mij ervan overtuigd om bij te tekenen. Ik ben erg trots dat ik het shirt van Liverpool mag dragen.”

Suarez is niet de enige die trots is. Zijn familie was namelijk ook aanwezig tijdens de wedstrijd. The Dutch Branch wist zijn familie te spotten en hebben zijn broer dan ook maar gelijk de supporter van de dag gemaakt. Zien jullie dat het broers zijn?

The other Suarez

Wilt u de best betaalde Liverpool speler ooit in actie zien?

Lees hier meer hoe u complete arrangementen kunt reserveren.

Let op: Wacht niet te lang, want door de goede resultaten van Liverpool gaan de kaarten dit seizoen erg hard.