Beste Liverpool supporters,

The Reds hebben na een knotsgekke wedstrijd met Leicester City weer 3 punten mogen bijschrijven. Waar het eerder deze week in de EFL-cup verloren werd van dezelfde tegenstander, won het nu wel, al ging het met heel veel moeite: 2-3.
Met name in de 1ste helft waren The Reds veruit de beste partij. Dit resulteerde in 2 klasse goals. Eerst legde Philippe Coutinho de bal panklaar op het hoofd van Mohamed Salah. Vervolgens lepelde de Braziliaan via een vrije trap zelf de 0-2 binnen.

Salah, Can, BobbyCoutinho

Leicester City had in het 1ste bedrijf niks in te brengen, maar kwam toch nog op het scorebord. Een corner werd verkeerd ingeschat door Simon Mignolet, vervolgens kon Shinji Okazaki binnen tikken in een leeg doel.

Na de thee ontstond een waar voetbalgevecht. The Reds leken even adem te hebben toen ‘ Captain’ Jordan Henderson de 1-3 achter Kasper Schmeichel schoot. We konden niet lang genieten van de riante voorsprong, want een minuut later lag ie er aan de andere kant alweer in. Mignolet keerde een schot, maar sloeg de bal recht op het hoofd van Jamie Vardy: 2-3.

Hendo

Even scheten we 7 kleuren bagger. Mignolet gaf Vardy een rotschop in de 16: pingel. Vervolgens mochten dezelfde 2 hoofdpersonen uitvechten wie de winnaar zou worden. Dat werd de Belgische doelman: hij keerde de penalty die recht door het midden werd geschoten. Eindstand: Leiscester City – Liverpool 2-3

Klopp

Liverpool speelt aankomende woensdag in Rusland bij Spartak Moskou voor de 2e ronde van de kampioenenbal.

 

Zie hier de statistieken van deze beladen wedstrijd:

statistieken

Zie hier een samenvatting van de wedstrijd:

 

“You know who we are, The Dutch Branch, YNWA”