Beste Liverpool supporters,

Liverpool speelde vandaag zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe Premier league 2017/2018 seizoen.
Op het zonnige Anfield Road werd voorafgaand de wedstrijd 1 minuut stilte gehouden voor de slachtoffers van Barcelona afgelopen donderdag.
stilte
Crystal Palace ontsnapte al vroeg aan een achterstand nadat doelman Wayne Hennessey een hoge voorzet volledig verkeerd inschatte, maar Joël Matip slaagde er niet in de bal in het lege doel te schuiven.

Grote kansen in het vervolg van de eerste helft bleven uit, al pareerde wel Hennessey goed op een schot van Roberto Firmino en testte Jason Puncheon met een hard schot Liverpool-doelman Simon Mignolet.

Na de rust kregen de gasten uit Londen de grootste kans om op voorsprong te komen, maar deze was niet besteed aan oud-Liverpool-spits Christian Benteke. Voor Liverpool waren vervolgens Sadio Mané en Georginio Wijnaldum gevaarlijk.

Soccer Football - Premier League - Liverpool vs Crystal Palace - Liverpool, Britain - August 19, 2017 Crystal Palace's Christian Benteke in action with Liverpool's Georginio Wijnaldum (R) Sadio Mane (L) and Joel Matip REUTERS/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

 Achttien minuten voor tijd leverde Luka Milivojevic de bal ongelukkig in bij Mané en de Senegalees strafte dit vervolgens genadeloos af voor de 1-0 binnen te schieten.
Mane schiet 1-0 binnen
Mane viert 1-0
Mane omhelst Klopp
Liverpool had vanaf dat moment de overhand en een geplaatst schot van de ingevallen Mohamed Salah, die zijn debuut op Anfield Road maakte als Red in de Premier League, betekende ook nog bijna de 2-0, maar Hennessey kon dat voorkomen, waardoor de wedstrijd in 1-0 eindigde.
Salah vervangt Bobby
Aanstaande woensdag ontvangen The Reds, Hoffenheim op Anfield Road voor de return van de play-off wedstrijd voor de Champions League om een ticket te verdedigen (1-2 uit) voor de groepsfase.
Zie hier de statistieken van de wedstrijd tegen Crystal Palace:
Knipsel
Zie hier een korte samenvatting van de wedstrijd:
“You know who we are, The Dutch Branch, YNWA”