Liverpool voetbalreis boeken

The Dutch Branch organiseert voetbalreizen naar alle Premier League thuiswedstrijden van Liverpool FC. Sinds dit seizoen, doen wij dit ook met een SKYBOX arrangement. De reserveringen kunnen per heden gedaan worden. Dus boek snel, want het zou zonde zijn als u te laat bent en het mooiste wat Liverpool te bieden heeft mist tijdens uw verblijf in Liverpool. De betaling van de Liverpool voetbalreis zal gedaan moeten worden op ABN rek. nummer: NL60ABNA0492463921, lees daar hieronder meer over.

 

skybox liverpool

U kunt nu ook kiezen voor een reis in een SKYBOX op Anfield Road. Het uitstekende 4 sterren hotel dat we bij dit arrangement aanbieden ligt midden in het centrum van Liverpool, nabij het Liverpool Lime Street Rail Station. Het is een stijlvol hotel met zeer nette kamers. De kamers zijn voorzien van flat-screen satelliet televisies. U loopt vanaf hier in een paar minuten zo naar Liverpool One en de Albert Dock. Dit nieuwe, hippe gedeelte van de stad heeft intussen een aantal even hippe restaurants en andere horecagelegenheden verworven.

SKYBOX MEMBERS

Ga naar het contactformulier om uw lidmaatschap aan te vragen en uw wedstrijd voorkeur door te geven. U zult dan bericht krijgen of er beschikbaarheid is en of u kaarten kunt krijgen.

Korting deals voor leden van The Dutch Branch

Als lid van de beste Liverpool FC Supporters Club van Nederland profiteert u ook van aantrekkelijke kortingen. Lees hier meer over korting deals voor leden van The Dutch Branch.