Helaas is het “The Reds” niet gelukt om Arsenal van de eerste plaatst in de Premier League te stoten.Arsenal won helaas met 2-0 van onze jongens en daar zijn The Dutch Branch leden natuurlijk niet blij mee. Echter gaan we vol goede moed weer op naar de volgende wedstrijd (thuis tegen Fulham). Aanstaande zaterdag is er ook bij deze wedstrijd op Anfield Road weer een grote afvaardiging van The Dutch Branch leden aanwezig.

Arsenal was afgelopen zaterdag in het Emirates stadion te sterk voor Liverpool. Het elftal van Arsenal coach Arsene Wenger kwam in de eerste helft via een knap schot van Cazorla op 1-0. Het schot kwam tot stand nadat Cazorla een voorzet van Sagna op de paal kopte. In de rebound schoot Cazorla vervolgens knap binnen

Aaron Ramsey maakte er in de tweede helft met een knap afstandsschot 2-0 van en deed daarmee de wedstrijd zo goed als “op slot”. In de laatste minuten werd Liverpool via Suarez en Sturridge in de spits nog enkele keren gevaarlijk, maar daar kwam te weinig uit om de spanning weer terug te brengen in de wedstrijd.

Arsenal gaat na 10 duels met 25 punten alleen aan kop in de Premier League. Liverpool, Tottenham en Chelsea volgen met 20 punten uit 10 wedstrijden.

Arrangementen inclusief tickets reserveren?

Lees hier meer hoe u complete Liverpool arrangementen met tickets voor de wedstrijd kunt reserveren.

Let op: Wacht niet te lang, want het zou toch zonde zijn als u tijdens uw bezoek aan Liverpool het mooiste wat Liverpool te bieden heeft zou missen, toch?