Liverpool 4-0 West Ham United

Beste Liverpool Supporters,

Met nieuwelingen Alisson Becker en Naby Keita in de basis begon de Champions League-finalist van afgelopen seizoen geweldig aan de wedstrijd. Na negentien minuten opende Mohamed Salah de score. De ster van vorig seizoen schoof van dichtbij binnen na een prima lage voorzet van Andrew Robertson.

Salah 1

Niet veel later verdubbelde Sadio Mané de marge door te profiteren van goed werken van James Milner. Dat hij scoorde was geen verrassing, aangezien hij dat de afgelopen twee seizoenen ook al deed in de openingswedstrijd en hiermee het record van Liverpool legende John Barnes wist te evenaren. Beide spelers scoorde in drie opeenvolgende seizoen tijdens de eerste wedstrijd van een nieuw seizoen. John Barnes deed dit in de seizoenen 1989/1990, 1990/1991 en 1991/1992.

Mane 2

Kort na rust besliste Mané de wedstrijd door de 3-0 te maken. De Senegalees, die dit seizoen met rugnummer tien speelt, deed dat in buitenspelpositie. Omdat er geen VAR in de Premier League aanwezig is, werd de goal toch goedgekeurd.

Mane 1

Daniel Sturridge maakte er in de slotfase zelfs 4-0 van. De Engelsman stond koud in het veld toen hij de 4-0 maakte in de 88ste minuut.

Daniel-Sturridge-Goal-Liverpool-vs-West-Ham-Premier-league-12082018ed-4-0

Zie hier een samenvatting van de wedstrijd:

Mike Kennedy

Bij een nieuw seizoen met de eerste thuiswedstrijd mag Mike Kennedy natuurlijk ook niet ontbreken.

Mike in Dug-out

“You know who we are, The Dutch Branch, YNWA”!