Beste Liverpool Supporters,

Aanstaande zaterdag is het zo ver….

Liverpool F.C. zal zijn eerste thuiswedstrijd dit Premier League seizoen spelen tegen de kampioen van vorig jaar Leicester City met een nieuwe Main Stand.

De verbouwing van het stadion dat op 08-12-2014 begonnen was, heeft de capaciteit van 45.000 zitplaatsen opgehoogd naar een capaciteit van ongeveer 59.000 zitplaatsen.

“You”ll never walk alone” zal hoogstwaarschijnlijk nog indrukwekkender door het stadion klinken met de toegevoegde supporters.

Na de 3-4 gewonnen wedstrijd tegen The Gunners, het tegenvallende resultaat tegen Burnley (2-0) en het gelijk spel van vorige week op White Heart Lane tegen ‘The Spurs’ (1-1), mogen we hopen op een goed resultaat tegen de huidige Engelse kampioen in het getransformeerde stadion.

Klopp lijkt zijn spelers inclusief de nieuwe aanwinsten van de afgelopen transferperiode op de juiste plaats op het veld te hebben staan.

Het is nu hopen dat Liverpool F.C. met dit team en het vernieuwde Anfield Road stadion zijn eerste thuiswedstrijd dit seizoen tegen Leicester City zal winnen, op eigen bodem.

Come on Reds…..

“You know who we are, The Dutch Branch, YNWA”