Beste leden van The Dutch Branch,

Op maandag 9 maart om 18:30 worden we met diverse leden van The Dutch Branch geinterviewd door de redactie van Voetbal International in de Ierse pub Mick O’Connells in het centrum van Utrecht. Het interview zal gaan over een van de meest spectaculaire voetbalwedstrijden ooit. De Champions League finale van 2005 AC Milan – Liverpool FC.

Onder het toeziend oog van 70.024 toeschouwers wonnen The Reds in het Atatürk Olympisch Stadion in Istanbul de thriller tegen AC Milan na een zinderende finale met verlenging en spectaculaire penalty serie, waarin doelman Jerzy Dudek de grote held werd.

Voetbal International wil graag met zo veel mogelijk Dutch Branch leden spreken die bij de wedstrijd AC Milan – Liverpool aanwezig waren. Ze willen graag terugblikken op die historische dag met alle bijbehorende verhalen.

Ben jij lid van The Dutch Branch en was jij ook in het Atatürk Olympisch Stadion in Istanbul op 25 mei 2005? Kom dan ook op maandag 9 maart 2015 om 18:30 naar de Ierse pub Mick O’Connells en beleef deze historische dag nogmaals onder het genot van een drankje en verhalen van de mooiste herinneringen van The Dutch Branch leden.

YNWA,

The Dutch Branch

Adres Mick O’Connells:
Jansdam 3
3512 HA Utrecht
http://www.mickoconnells.com